Vize Alma Gereklili─či

Vize almam gerekli mi?

Birçok ülke vatandasinin, Yeni Zelanda’ya kisa süreli ziyaretlerde bulunma veya üç aya kadar süren kurslara katilma amaçli giris yaparken vize almalari gerekmemektedir. Bu sayfaya tiklayarak vizeden muaf siniflandirmasinda bulunan ülkelerin listesini bulabilirsiniz.

Diger tüm ülkelerin vatandaslarinin veya ülkeye üç aydan uzun egitim almak üzere gelmek isteyen ögrencilerin vize almalari gerekmektedir. Bu sayfaya tiklayarak ögrenci vizesi hakkinda daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Tatil Yap & Çalis Programi’na uygun sartlara sahip ülkelerin vatandaslari için Yeni Zelanda’da nasil hem çalisip hem egitim görecekleri hakkinda buradan bilgi edinin.

Ülkeye vardigim zaman vizemin süresini uzattirabilir miyim?

Turist veya ögrenci olarak Yeni Zelanda’da kalacaginiz süreyi uzatmaniz ya da bir diger vize kategorisi için basvuruda bulunmaniz siklikla mümkündür. DynaSpeak personeli; egitim süreniz boyunca sizi, uygun tavsiye ve bilgiler sunarak yönlendirebilmektedir ve basvuru formlarini doldururken size destek olabilmektedir. Yeni Zelanda’da uygulanan vizeler ve izin belgeleri hakkindaki tüm bilgileri, Yeni Zelanda Göçmenlik Ofisi sitesinde bulabilirsiniz.